Cazare in Arieseni, la Hotelul Haus Am Berg

cazare in arieseni
hotel haus am berg arieseni

Cazare in Arieseni, la Hotelul Haus am Berg, care tradus inseamna „Casă pe munte”.
Acest hotel elegant si frumos, te intampina pe partea dreapta a soselei pe care urci spre Arieseni.
Hotelul va asteapta cu 54 de locuri de cazare in 18 camere, fiind un hotel renovat recent.
Hotelul a fost renovat in anul 2014, iar de atunci in fiecare vara, s-a mai adus o imbunatatire, un plus de confort pentru turistii care aleg acest loc de cazare . Hotelul are un spatiu generos in partea din fata, loc care recent a fost pavat pentru a realiza aici o parcare mare, eleganta. Din cate estimez , aici se pot parca fara probleme, in jur de 20 de masini, deci suficiente pentru toti ocupantii celor 18 camere pe care le are in dotare. Hotelul are si un restaurant cu numeroase locuri la mese, dupa estimarile mele, aici pot servi masa peste 150 de persoane. La intrarea in hotel te intampina un hol marisor, dupa care intri direct in restaurantul hotelului. Restaurantul este unul elegant cu coloane si cu scaune cu spatar inalt, din piele. Fiecare masa este destul de mare, spatioasa, la care sunt cate 4 scaune, astfel ca cele patru persoane care vor lua aici masa nu se vor simti deloc inghesuite.

restaurant hotel haus am berg
restaurant hotel haus am berg

Mesele sunt elegante, vopsite in alb si cu catifea liliacee pe mijloc. Personalul hotelului este deosebit de amabil cu clientii, poate si fiindca sefa de facto a personalului hotelului este si proprietara acestui hotel. In acest restaurant se poate servi micul dejun, pranzul si cina, fiind serviti cu bucate alese, pe care si eu personal le-am incercat si am fost multumit de gustul si cantitatea bucatelor servite.
Camerele sunt si elegante, mobilate cu mobilier din lemn masiv, primitoare pentru cei care cauta cazare in Arieseni. Paturile dau impresia ca sunt realizate din lemn de nuc. Cine stie ! Poate ca sunt chiar din acest lemn de calitate. Lenjeria alba, curata, alaturi de mocheta frumoasa si curata, impreuna fac si camerele un loc elegant si de dorit. Toate acestea impreuna reusesc ca an de an si sezon dupa sezon , sa umpa hotelul cu turisti multi si multumiti de serviciile de cazare. In Arieseni, cazarea la hotelul Haus am Berg este una dintre cele mai bune variante de cazare. Va asteptam si pe voi !