Cazare in Arieseni la Pensiunea Casa Motului

cazare in arieseni la pensiunea casa motului
cazare arieseni la pensiunea casa motului

Vrei sa iesi cateva zile la munte ? Daca esti dintr-o localitate din vestul tarii, o varianta poate fi sa cauti  cazare in Arieseni si sa iesi cateva zile munti, in Statiunea Arieseni. Cautarea unitatii de cazare in Arieseni poti sa o faci pe cazarearieseni.info sau poti cauta cazare in Arieseni si pe cazarearieseni.ro
Sunt o multime de pensiuni in Arieseni cu oferte care mai de care mai atragatoare. Si atunci care ar fi o pensiune in Arieseni, unde ar fi de recomandat sa te cazezi ?

Noi va recomandam pensiunea Casa Motului. De ce ?

Fiindca daca alegi cazare in Arieseni la Casa Motului, atunci ai impuscat din start doi iepuri ; si cazare si mancare.
Pensiunea Casa Motului pune la dispozitia turistilor care cauta cazare in Arieseni si ajung sa se cazeze la Casa Motului, 1 camera single, 8 camere duble, 2 camere triple, 1 camera cu 4 locuri, un apartament de lux, camera de joaca pentru copii, living pentru discutii, restaurant cu 50 de locuri , terasa cu 50 de locuri, parcare proprie si o gradina de 3000 mp pentru iesiri la iarba verde.

Cum ajungi la Pensiunea Casa Motului ?

Pe drumul care duce la Campeni, la un moment dat, paraul Aries traverseaza soseaua, pe sub un podet de pe sosea. Ei bine peste vreo 200 de m, daca esti atent in dreapta soselei, apare un coboras ce duce la Pensiunea Casa Motului si la parcarea de langa pensiune. Intrarea in Pensiune se face prin restaurantul pensiunii unde de o parte si alta vei vedea insirate mesele cu cele 50 de locuri de care vorbeam mai inainte. Interiorul reataurantului este de bun gust, cu un feeling de rustic si cu un semineu atragator in care nu pot garanta ca se face si foc. Camerele le gasesti abia dupa ce urci pe o scara in interiorul pensiunii. Camerele sunt elegante si aranajate cu mult bun gust. Mobilierul din camere este din lemn masiv, iar pe jos gasesti o mocheta eleganta care da un plus de confort.
Totul este de bun gust iar lenjeria si cuverturile de pe paturi, curate si elegante te indeamna la un somn odihnitor.
Baile sunt de asemenea deosebit de elegante prin gresia frumoasa si de bon ton. Vara se poate folosi cu succes si terasa , unde poti sa mananci o mancare gatita cu gust si servita de restaurantul pensiunii. Poti de asemenea sa faci excursii mai scurte, in jurul pensiunii, sau excursii mai lungi la obiective turistice indicate de personalul pensiunii. ALege ori de cate ori vii in munti, cazare in Arieseni la Pensiunea Casa Motului.