Cazare in Sovata la Casa Alfa

cazare in sovata

Sovata micuta localitate din Județul Mureș ește un adevarat colț de rai. Poate puțini știu de această stațiune balneo extrem de accesibilă din toate zonele țării atît cu trenul cat și cu mașina, cel mai multi au trecut pe aici cei cu tratamente specifice însă locul e minunat și relaxant.

Cazare in Sovata

Daca vrei sa stai cateva zile la Sovata, inseamna ca ai nevoie de cazare in Sovata.
Pentru asta recomand sa intri pe internet si sa cauti cazare sovata sau pensiuni sovata, ca sa gasesti unitatea de cazare in sovata care iti poate da satisfactia unei sederi de cazare in sovata placuta si comfortabila. Numeroase unitati de cazare in sovata sunt pregatite sa ofere o sedere cat mai placuta pe perioada in care doresti cazare in sovata. Natura a făcut aici adevărate minuni a format aici numeroase lacuri naturale cu proprietăți individuale unice în țară pe lângă munții de sare. Clima este blândă așa că stațiunea poate fi vizitată tot timpul anului. Localnicii au dezvoltat mult turismul profitând de această șansă oferită de natură. Dacă ți-am stârnit curiozitatea descriind pe scurt această zonă, trebuie să cunoști faptul că pe portalul cazaresovata.info găsești cele mai noi oferte de cazare in Sovata, fără costuri ascunse cu posibilitatea de contact direct a proprietarilor. Gazde primitoare așa sunt in Ardeal și te vei bucura din plin de acest lucru. Stațiunea Sovata a fost mai mult promovată înainte de 1989 fiind recomandată în tratarea afecțiunilor ginecologice și de fertilitate atât de prezente în ziua de azi.

Atractii Turistice

Aici în Sovata întâlnești lacul Ursu, un lac sărat helioterm cel mai mare din țară și din împrejurimi. Acesta a dat și denumirea unei sărbători locale Zilele Lacului Ursu, tot aici pe o parte a lacului este amenajat un foarte frumos ștrand. Lacul Roșu, Lacul Verde și alte obiective turistice pe care le
veți descoperii singuri. În apropiere de autogara Sovata se află lacul Maria cu apă potabilă.

Pensiunea Casa Alfa

Departe de stațiunea din oraș vă propunem cazare la Casa Alfa, o locație de două stele exact în natură; loc liniștit, la șase kilometrii de Lacul Ursu și la cinci de centrul orașului. Aici vă așteaptă șase camere matrimoniale spațioase și luminoase, elegant mobilate. Ai toate dotările de care să te bucuri în timpul petrecut în cameră, fiecare cameră are baie proprie. În pensiune turiștii au la dispoziție o bucătărie complect dotată și utilată, frigider, și evident un salon pentru micul dejun. În exterior ai tot ce ai nevoie, începând de la parcare, foișor, terasă, loc pentru grătar, grădină etc.

Acces Rutier

La Sovata se ajunge cu trenul pe relația Alba Iulia – Teiuș, Praid. Referitor la Praid localitatea aflată în apropierea stațiunii este cunoscută pentru salina de sare de aici și în plus la praid se găsește o seră cu fluturi. Relaxare și bună dispoziție acestea sunt ingredientele ce le oferă o vacanță în Sovata, iar o mâncare cu specific ardelenesc te va face să te simți răsfățat.