Cazare in Timisoara la Casa cu Gradini

casa cu gradini

Casa cu Gradini este o pensiune Timisoara din multimea de pensiuni Timisoara, care ofera cazare Timisoara . Timișoara și-a câștigat renumele din cele mai vechi timpuri bifând câteva realizări în premieră în această zonă, precum iluminatul electric și tramvaiul. În urmă cu 30 de ani aici la Timișoara s-a aprins scânteia Revoluției ce a dus la căderea regimului comunist la noi în țară. Din aceste considerente, orașul Timișoara reprezintă un punct turistic de atracție în această parte a țării. Timișoara este un vector economic puternic la noi în țară, cu firme multinaționale, centre medicale precum și centru universitar puternic.
Timișoara se pregăteșe să devină Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Orașul de pe Bega este legat de restul țării prin aeroportul internațional Traian Vuia, pe autostrada Deva – Lugoj,Timișoara , Vama Nădlac II.
Indiferent că te afli în Timișoara cu afaceri, sau în tranzit spre Ungaria sau Serbia trebuie să te gândești la un loc de cazare. In ultimul timp, mai ales imediat dupa revolutie , au aparut in Timisoara o multime de unitati de cazare in Timisoara. Au aparut pensiuni Timisoara, Hoteluri Timisora, Moteluri Timisoara si alte unitati de cazare in Timisoara, printre care amintim de apartamentele cu regim Hotelier care ofera si ele cazare in Timisoara la nivel occidental. Internetul îți facilitează această căutare dar nu toate ofertele ți se potrivesc. Cel mai nou portal cu oferte de cazare direct de la proprietari este https://www.cazaretimisoara.ro/ . De cele mai multe ori te rezumi să eviți aglomerația din oraș și te cazezi în localități apropiate. Un tur virtual la Pensiunea Casa cu Gradini din localitatea Dumbrăvița pe strada Ferventia numărul 54. Serviciile oferite aici sunt la nivelul celor patru stele alocate. Așa cum îi spune și numele, Casa cu Grădini dispune de terasă și grădini frumos amenajate pentru aceia dintre dumneavoastră care preferă calmul și liniștea. Un număr de 11 camere pot găzdui pana la 22 de oaspeți în camere simple, duble sau apartamente la Pensiunea Casa cu Grădini. Camerele sunt primitoare, luminoase și frumos amenajate și cu climă, internet si TV. Toate camerele dispun de baie cu cabină de duș. Casa cu Grădini dispune de un restaurant cu 40 de locuri unde puteți gusta specialitățile casei precum și alte preparate. Condiții excelente pentru organizat mese festive, petreceri, dar mai ales team building-uri (aparatură muzică, computer, acces internet gratuit, etc). În tarifele de cazare este inclus si mic de jun de tip bufet suedez. Casa cu Grădini dispune de bar precum și frigidere. Se asigura transport de la aeroport. Animalele de companie sunt permise cu un cost reprezentând 20 % din prețul unei nopți de cazare. În curte evident Pensiunea Casa cu Grădini dispune de parcare proprie.Va asteptam sa ne vizitati !