Cazare in Timisoara la Pensiunea Venezia

pensiunea venezia

Venezia este un nume des aflat pe buzele tuturor cei ce visează să ajungă în frumoasa zona din Italia, dar este un nume de reținut și daca te cazezi la pensiunea cu același nume din orașul Timișoara. Aceasta pensiune o gasesti direct pe site-ul cazaretimisoara.ro.

Cazare in Timisoara

Daca vrei sa te cazezi in alta unitate de cazare in Timisoara poti cauta pe internet – cazare in timisoara – respectiv – pensiuni in timisoara – . Daca vrei sa petreci cateva zile in Timisoara, atunci ai nevoie de cazare in Timisoara. In anii de dupa revolutie cazare in Timisoara, gasesti relativ usor. O multime de pensiuni , moteluri sau hoteluri te intampina sa-ti ofere cazare in Timisoara. Si nu numai atat dar toate aceste unitati de cazare in Timisoara, se iau la intrecere cu conditiile de cazare in Timisoara oferite celor care le trec pragul, ca sa fie cat mai multumiti pe perioada sejurului de cazare in Timisoara.
Timișoara se pregătește să devină capitală culturală Europeană în acest sens se modernizează. Este unu din atractivele orașe din partea de vest a țării.

Pensiunea Venezia Timisoara

Pensiunea Venezia Timisoara își întâmpina clienții pe Calea Lugojului la numarul 27 la intrarea în Timișoara dinspre Lugoj, lângă bifurcația DN 70 care duce către aeroportul Traian Vuia. Locația se remarcă prin clădirea zveltă fața da decorată în stil italian iar culoarea crem – galben o face remarcabilă de la distanță. Corpul de clădire are două nivele. În interior La Pensiunea Venezia, te însoțețte aceiași culoare caldă atât prin culoarea zugrăvită cât și prin perdelele de la ferestre. Această culoare dă un plus de luminozitate și confort camerelor. Toate camerele 39 locuri, 18 camere, sunt dotate cu baie proprie, indiferent de tipul de cameră pentru care optezi (simplă, dublă, matrimonială sau apartament. Camerele spațioase și mobilate modern, climă individuală, ridică confortul pe parcursul șederii aici. Unele camere dispun de balcon. Nu lipsesc televizoarele moderne și reteaua de internet. La exterior pensiunea Venezia dispune de o parcare generoasă, păzită. Restaurantul pensiunii Venezia dispune de 60 de locuri, unde atât oaspeții pensiunii cât și cei ce fac un scurt popas în drumul lor pot să servească aici mâncăruri cu specific italian și alte preparate din bucătăria internațională. Aici se pot organiza diferite petreceri și întâlniri de afaceri. De asemenea vă puteți bucura de un salon discret pentru mic dejun. Vara puteti savura bautura preferată pe terasă sau în hamacul din curte. Amabilitatea gazdelor o întâlești la recepție deschisă 24 de ore din 24. Alte servicii cu taxă sau fără, Spalare si uscare , Info point, Servicii spalatorie, Safe, Birou informatii. Prețurile includ mic dejun. Pensiunea se află la doar cinci kilometrii de centrul orașului. Nu este dificil de ajuns aici nici dacă ajungi în orașul de pe Bega cu trenul, mijloacele de transport în comun te vor îndrepta către Calea Lugojului. În Timișoara nu ai cum să te plictisești fie că te gândești la o sesiune de cumpărături în Mall sau o plimbare pe Bega. Toate ofertele acestei pensiuni le poți consulta pe pagina cazaretimisoara.ro