Cazare Oradea la Pensiunea Rozeclas

pensiunea rozeclas

Situată aproape de municipiul Oradea spre localitatea Sînmartin, pensiunea ROZECLAS pe strada Avram Iancu numărul 2 este în topul preferințelor clienților care ajung în această zonă.
Daca vrei sa stai cateva zile in Oradea, inseamna ca ai nevoie de cazare in Oradea.
Ca sa ajungi la pensiunea Rozeclas, te sfatuiesc sa intri pe cazareoradea.ro si sa iei de acolo datele de contact.

Cazare in Oradea

Daca vrei o alta unitate de cazare in Oradea se impune sa intri pe internet si sa cauti – cazare in oradea – sau – pensiuni in oradea – .
Oricum in ultimul timp Oradea a cunoscut o dezvoltare foarte buna si se ofera la cele mai inalte standarde cazare in Oradea, fiindca au aparut numeroase pensiuni, moteluri, hoteluri care ofera cazare in Oradea. Toate unitatile de cazare in Oradea , se straduiesc sa satisfaca clientul cu tot ce are mai bun , ca sa se simta foarte bine pe timpul cat are cazare in Oradea.

Pensiunea Rozeclas

Pensiunea Rozeclas o gasesti usor, ca reper (Soseaua nationala, Oradea – Baile Felix),zona ANL, langa sensul girator (intrarea se face dupa statia de autobuz la 30m) . Acest renume este clădit în timp prin prețurile decente chiar și în plin sezon în lunile iulie și august, dar și prin
plasamentul excelent al locației, ușor de reperat, DN 76, E 79. Se poate ajunge cu ușurință aici și dacă ai ajuns în Oradea cu trenul. Ospitalitatea gazdei la Pensiunea Rozeclas Oradea te face sa te simti ca la tine acasă, curățenia și calitatea serviciilor fac din această unitate de cazare un etalon ce își merită din plin cele trei stele. An de an gazdele investesc în modernizarea pensiunii, a dotărilor de ultimă generație venind astfel în întâmpinarea turiștilor. Astfel pensiunea Rozeclas a reușit cu ușurință să-și fidelizeze oaspeții, aceștia revin cu plăcere aici de câte ori se află în zonă sau aleg să petreacă o vacanță în regiunea Crișana. Ca o noutate în întâmpinarea firmelor cu lucrări în zonă, pensiunea dispune de un apartament cu 7 paturi la demisol, cu bucătărie proprie, ideal pentru găzduirea muncitorilor. Pentru turisti preturile sunt negociabile în funcție de numărul de persoane și de numărul de zile petrecute aici. De asemenea se acceptă tichete de vacanță. Este o pensiune relativ nouă ce a primit primii turiști în toamna anului 2008.  Poate găzduii în jur de 45 de persoane în 15 camere în diferite configurații, 7 camere duble / simple și 8 camere triple. Toate camerele sunt moderne spațioase cu grup sanitar propriu. Paturi confortabile, mobilier de generație nouă, acces la internet. Unele camere au balcon/ terasă.
În curte nu putea să lipsească o generoasă parcare proprie. Restaurantul cu o capacitate de 120 de locuri este gazda dumneavoastră la evenimentele private nunți, botezuri, onomastici, tot felul de chefuri și banchete, prezentari de evenimente, meniurile sunt diversificate și la alegere. Turiștii au remarcat meniurile cu specific zonal, dar nu lipsesc nici cele din bucătăria internațională. Gazdele asigura la cerere serviciu de transbordare de și la aeroport. Se mai asigură diverse servicii contra cost precum spălătorie. Pensiunea Rozeclas, dispune de încălzire proprie, iar în perioada sezonului cald nu poate să lipsească clima. Se acepta și însoțirea de către animalul de companie preferat.