Credit cu garantie imobiliara

credit cu garantie imobiliar

Să pui bazele unei afaceri, sau să o dezvolți ulterior, este una dintre cele mai mari provocări ale antreprenorilor. Motivul? Lipsa finanțărilor sau dificultatea obținerii lor. Acestora li se adaugă și lipsa unei consultanțe personalizate lor, și aplicarea unor servicii generalizate.

Plecând de la aceste considerente, a luat naștere credit.ro, site-ul oficial al IFN Împrumut SA. Website-ul pune la dispoziția celor care vor să intre în lumea antreprenoriatului, cât și celor activi, dornici de dezvoltare, expertiza acumulată în cei 9 ani de activitate în domeniul financiar. Grupul de firme IFN Împrumut SA și-a început activitatea în 2009, inițial în zona de consultanță, urmând ca în decursul timpului să adauge și servicii diverse de creditare.

Astfel, IFN Împrumut SA le prezintă antreprenorilor soluțiile de finanțare pe care le pot contracta – pe care consultanții le personalizează în funcție de nevoile fiecăruia. Cei aflați în căutarea unui credit, pot opta pentru împrumuturi cu garanție imobiliară, linii de credit, scrisori de garantare, scontări și factoring – pentru oricare dintre ele beneficiind de rapididate, atât pentru preaprobare, cât și pentru acordare.

Împrumuturi de până la 5.000.000 lei

Creditul cu garanție imobiliară este una dintre cele mai populare finanțări pentru care sunt solicitați consultanții credit.ro. El se acordă pentru un maximum de 36 de luni, cu posibilitate de prelungire. Pentru contractarea unuia, sunt necesare doar două acte: cele de identificare ale Societății comerciale și cele care dovedesc că garanția propusă – care poate fi o casă, un teren, un spațiu comercial, se află în proprietatea solicitantului. Prin intermediul celor două documente, antreprenorii află în doar 10 minute dacă finanțarea le este aprobată, respectiv în maximum 24 de ore primesc suma solicitată. Ce dobândă are împrumutul? 5% pe lună, fără alte comisioane, și cu 7 zile perioadă de grație.

“Trăim în secolul vitezei și al tehnologiei, așa că este firesc ca serviciile, chiar și cele financiare, să evolueze odată cu Societatea și nevoile ei. Prin centralizarea serviciilor pe care IFN Împrumut SA le poate oferi mediului de business, am dorit ca obținerea unei finanțări să ajungă a fi un pas mai ușor de făcut, mai rapid, pentru ca antreprenorii să își poată canaliza energia în lucruri mai importante pentru afacerea lor”, declară reprezentanții credit.ro.

Capital 100% românesc

“Antreprenorii români trebuie să aibă o șansă de dezvoltare cu capital intern”, sunt de părere reprezentanții credit.ro. Încă din 2009, de la înființare, grupul de firme și-a propus ca activitatea să se desfășoare cu capital 100% românesc, cât și să constituie un sprijin pentru mediul de afaceri din teritoriu.

“Ne-am început activitatea în plină criză, fiind martori la decăderea unor companii mari. Am fost alături de mulți antreprenori. Martori la eșecuri, un ajutor în resuscitarea afacerilor pe care le aveau. Doar împreună putem avea un mediu de afaceri sănătos”, mai spun aceștia

 

IFN Împrumut S.A.

Soseaua Stefan cel Mare, nr.31, secotr. 2, Bucuresti

021.796.7777

021.796.7788

Credite cu garanție imobiliară IFN