HOTEL ALUNIS – CAZARE SOVATA

hotel alunis- cazare sovata

In statiunea Sovata un loc minunat pentru cazare si tratament este hotel Alunis,un hotel de trei stele, un
nume usor de tinut minte tinand cont de lacul cu acelasi nume, o destinatie de neuitat dupa ce ati trecut macar o singura data  pragul acestui hotel. Desigur ca puteti alege cazare la o pensiune din Sovata, fiind destule pensiuni Sovata. Hotel Alunis este unul dintre cele mai impozante hoteluri din Statiunea Sovata, fiind un hotel construit de comunisti, ca sa serveasca pentru odihna si recuperarea oamenilor muncii.  Foarte multi poensionari petreceau aici cate 2 sau chiar trei saptamani de recuperare si odihna. Si tarifele erau foarte mici sau chiar gratuite, pentru pensionarii tarani.
Hotel Alunis are o cladire impunatoare in zona si este situat pe strada Trandafirilor numarul 72 nu departe de lacul
Ursu. Este cea mai tanara baza de tratament din zona, care in ultimii 10 anisori a suferit mai multe modernizari.
Hotel Alunis pune la dispozitia oaspetilor 142 de camere cu baie proprie, cu mobilier nou, tv prin cablu, internet, telefon si frigider. Iar in interiorul hotelului gasesti, baza de tratament, solar, sauna fitnes, jacuzzi pentru relaxare. Nu lipsesc restaurantul si barul propriu unde te poti rasfata cu o cafea sau diverse preparate culinare. Hotelul mai dispune de trei sali de conferente incepand de la o sala cu o capacitate de 50 de locuri cu toate dotarile inclusiv videoproiector.
Gazdele de aici va permit sa fiti insotiti de animalele de companie preferate. Tarifele pentru un sejur de minim 5 nopti cu meniu fix sunt valabile in extra sezon. Turistii care opteaza pentru o pensiune completa beneficiaza intreaga zi de facilitatile din interior (piscina, bazin). Tarifele difera in functie de perioada, se acepta si tichete de vacanta. Turistii sositi la tratament trebuie sa prezinte o trimitere de la medicul de familie si alte acte din care sa rezulte starea de sanatate etc. Tratamentele se efectueaza doar de luni pana vineri.
Preturile pentru o singura noapte de cazare pornesc de la 185 de lei pe noapte in prima parte a lunii ianuare 2019. Pachetele
de tratament au alt regim in functie de numarul de zile si perioada aleasa. Statiunea Sovata este la o distanta de aproximativ 60
kilometri de Tirgu Mures si la 9 kilometri de Praid unde merita sa mergi si sa nu ratezi salina din aceasta localitate. Nu uita ! Cand cauti cazare Sovata, una dintre cele mai bune alegeri este Hotel Alunis.