Inovații pe piața stomatologică: Implanturile MIS SEVEN

Implantul dentar Mis Seven

Descoperirile din implantologie au contribuit la evoluția pe care a cunoscut-o acest domeniu, cel puțin în ultimii ani. Astfel, progresele remarcabile au condus la apariția unor tehnici sigure și eficiente de restaurare dentară pentru persoanele care suferă de edentație.

Având în vedere că pierderea definitivă a dinților naturali reprezintă o problemă severă cu care majoritatea oamenilor se confruntă la un moment dat în viață, specialiștii se află mereu în căutarea celor mai eficiente soluții de restaurare.

Conform cercetărilor efectuate, singurul tratament care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a dintelui este implantul dentar. În România, ultimele statistici efectuate arată că 7 din 10 oameni au pierdut cel puțin un dinte natural de-a lungul vieții.

MIS SEVEN aduce rezultate spectaculoase

Obținerea unor rezultate excelente depind în mare măsură de instrumentele folosite și de experiența stomatologului în materie de implanturi. Cu alte cuvinte, calitatea lucrării protetice depinde de mai mulți factori cum ar fi:

  • Bio-compatibilitatea implantului utilizat;

  • Reproducerea exactă a aspectului natural

  • Resorbția osului

  • Prevenirea retracției gingivale

  • Fixarea corectă a implantului.

Specialiștii recomandă utilizarea unor soluții moderne care să asigure calitatea lucrării de restaurare dentară. Așadar, pe lista opțiunilor preferate de implantologi se numără produsul MIS SEVEN, unul dintre inovațiile tehnologice existente pe piața stomatologică.

De altfel, persoanele care suferă de edentație au nevoie de implementarea celor mai bune soluții de tratament. Pentru a-i ajuta să-și redobândească zâmbetul de odinioară, specialiștii ar trebui să utilizeze instrumente eficiente care să asigure o procedură facilă care aderă la standarde ridicate ale calității.

Astfel, implantul dentar MIS SEVEN îndeplinește toate condițiile pentru ca lucrarea de restaurare dentară să ofere rezultatele dorite. Iată care sunt particularitățile implantului dentar MIS Seven:

Asigură o potrivire perfectă între implant și bont

Conexiunea internă hexagonală contribuie la reducerea resorbției osoase și minimizează micro-mișcările. De asemenea, implantul și bontul se potrivesc perfect.

Are o geometrie conică

Implantul dentar MIS SEVEN are formă de rădăcină și permite o inserare moderată prin intermediul spirelor duble. Datorită geometriei conice, precum și a designului unic al filetului dublu, acest produs își dovedește eficacitatea în multe cazuri clinice.

Prin intermediul proprietăților sale, se asigură o procedură chirurgicală mai simplă și mai rapidă, contribuind la o stabilitate primară excelentă și mărind totodată rata de inserție a implantului cu 2.4 mm.

Suprafață sablată și gravată acid

Prin intermediul curățării cu ajutorul unui jet de nisip împroșcat cu aer comprimat, proces ce poartă denumirea de sablare, sunt îndepărtați agenții contaminanți ai suprafeței. Astfel, procedura de inserție a implanturilor dentare se poate desfășura în siguranță, fără a pune în pericol sănătatea pacientului.

Asigură o osteointegrare eficientă

Resorbția osoasă este redusă considerabil datorită micro-inelelor existente la gâtul implantului care îmbunătățesc contactul dintre os și implant în zona crestală.

Edentația nu mai constituie de multă vreme o problemă care nu își găsește rezolvarea, ci numeroasele cercetări din domeniu contribuie la apariția unor soluții complete, potrivite pentru aproape orice situație clinică existentă.

Utilizând MIS SEVEN în cadrul procedurilor de implant dentar, stomatologii le pot conferi pacienților un zâmbet perfect, aflat în deplină armonie cu celelalte trăsături ale feței.