Pensiune in Vartop – Pensiunea Ovidiu

pensiunea ovidiu pensiune in vartop
pensiunea ovidiu vartop

Daca cauti cazare in Vartop, gasesti la tot pasul aproape, pensiune dupa pensiune in Vartop, o multime de pensiuni in Vartop, unele mai noi, altele mai vechi , dar cu siguranta 90% dintre pensiunile din Vartop sunt construite dupa revolutie , adica dupa 1990. Una adintre pensiunile construite dupa 1990 este si Pensiunea Ovidiu, pensiune in Vartop. Acesasta pensiune amplasata in dreapta soselei Baita – Campeni, dar tot in judetul Bihor, va asteapta pe cei care doriti cazare in Vartop, cu 9 camere adica cu 18 locuri de cazare in Vartop. Camerele sunt relativ spatioase, doatate fiecare cu baie si internet wi-fi. In fiecare camera exista un pat matrimonial din lemn masiv cu cate 2 locuri de dormit. Pensiunea este curata si ingrijita, macar ca proprietarul acestei pensiuni este un barbat, ajutat de fiul sau si de angajate.
Numele proprietaruluii cred ca nu este greu de ghicit – se numeste Ovidiu ca si pensiunea pe care o are si o pune la dispozitia turistilor care cauta acazare in vartiop. Pensiunea este dotata si cu o buctarie spatioasa , care are aragaz, cuptor cu microunde si frigider, alaturi de vesela si tacamurile necesare pentru cei care doresc sa gateasca mancarea zilnica aici la pensiune.
Pensiunea Ovidiu mai pune la dispozitia turistilor cazati la pensiune si un restaurant cu aproximativ 40 de locuri, unde turistii pot manca sau bea ce le doreste sufletul. Vara turistii se pot relaxa in balansoarul de carpen de langa pensiune, sau pot pur si simplu sa iasa pe iarba din jurul pensiunii. Pot desigur sa iasa si in foisorul de langa pensiune. Iarna turistii care vin si doresc cazare in Vartop sunt cei donrnici sa schieze; pentru acestia, pensiunea Ovidiu este la locul potrivit; aproape de o partie si de telescaun. Partia aceasta este una abrupta si nu este partia cea mai folosita din Vartop; nu departe de aici , daca mergi inca maxim un km pe jos sau cu masina pe soseaua care merge la Campeni, pe partea dreapta se vad alte 2 partii mai prietensoae cu schiorul si mai folosite de cei care vin la schi. Oricum se pare ca iarna este sezonul cu cei mai multi tursiti care care cauta cazare la o pensiune din Vartop.
Alege intotdeauna, pensiunea Ovidiu cand doresti cazare la o pensiune in Vartop. Va asteptm cu drag !