Sfaturi de care să ții cont când îți alegi chirurgul estetician

chirurg estetician

Decizia de a apela la un chirurg estetician este una de o importanță majoră, care nu trebuie să fie luată sub nicio formă în necunoștință de cauză. Cu toate că intervențiile de chirurgie plastică sunt considerate un aspect care ține strict de opțiunile personale (nu sunt impuse de anumite afecțiuni de sănătate), tot presupun o incizie făcută de un bisturiu! Drept urmare, o astfel de intervenție implică riscuri, la fel ca orice altă intervenție chirurgicală!

Pentru a te asigura că experiența va fi sigură și că intervenția va fi un succes, îți recomand să ții cont de următoarele sfaturi atunci când alegi un chirurg estetician:

Calificarea medicului

Acesta este probabil cel mai important aspect de care să ții cont atunci când îți alegi chirurgul estetician. Cu siguranță dorești ca medicul la care mergi să fie bine pregătit, și acest lucru este atestat de atât de diploma de absolvire, cât și de certificările ulterioare pe care le-a obținut. Cu siguranță sănătatea și integritatea ta fizică și psihică sunt mai importante decât bani, deci nu te mulțumi decât cu un specialist!

Apelează la un medic specializat în intervenția pe care să o urmezi. În acest fel, ai eliminat majoritatea riscurilor și a potențialelor rezultate nedorite ori chiar a unor complicații chirurgicale.

Comunicarea pe care o ai cu medicul

Atunci când vine vorba despre chirurgia estetică, trebuie să știi foarte clar ce rezultat îți dorești. La fel cum „frumos” nu înseamnă același lucru pentru toată lumea, la fel și cuvântul „natural” poate avea o rezonanță diferită pentru interlocutorul tău.

Primii pași îți aparțin în totalitate. Asigură-te în primul rând că ai comunicat în mod corect și descriptiv așteptările tale de la intervenție. Este chiar recomandat să aduci și fotografii care să ilustreze viziunea ta despre intervenția la care urmează să apelezi.

Este foarte important ca atât tu, cât și medicul tău, să fiți pe aceeași lungime de undă pentru a obține cele mai bune rezultate posibile!

Referințele și testimonialele

În ciuda vorbei din popor, care spune „la pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, când în discuție este vorba despre o intervenție chirurgicală, lucrurile nu stau chiar așa. Alege un chirurg estetician care se bucură de un renume bun, mai ales din recomandările oamenilor. Întreabă-ți familia, prietenii sau cunoștințele de încredere despre experiențele lor în ceea ce privește chirurgia estetică.

Cei mai mulți medici au pe site-ul lor review-uri sau fotografii care ilustrează rezultatele pe care le-au obținut cu pacienții lor în urma intervențiilor. Și de acolo îți poți face o idee destul de clară dacă medicul îți va putea oferi rezultatul dorit. Cu siguranță dorești să apelezi la un chirurg cu abilități și experiență pe procedurile care te interesează pe tine.

Este esențial de subliniat, de asemenea, că intervențiile estetice reprezintă riscuri, la fel ca orice operație. Tocmai de aceea nu trebuie să alegi la întâmplare medicul care se va ocupa de acest lucru. Unul dintre cei mai recomandați chirurgi esteticieni este dr. Radu Panțuru. Acesta este specializat într-o varietate de intervenții estetice, obținând rezultate peste nivelul de așteptări ale pacienților. În prima prima consultație veți discuta despre dorințele și așteptările tale, pentru ca apoi să îți propună soluția potrivită pentru tine.