Tabla fălțuită – alegerea profesioniștilor în materie de construcții

Tabla fălțuită

În trecut, posibilitățile de crea clădiri arhitecturale spectaculoase, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional, erau ceva mai limitate față de soluțiile din zilele noastre, tot mai numeroase datorită diversității materialelor existente pe piața de profil. În materie de acoperișuri, spre exemplu, printre cele mai căutate și mai apreciate materiale se numără tabla fălțuită, iar asta datorită atributelor sale calitative.

Tabla fălțuită, un material versatil

Cei de la RoofArt oferă o astfel de soluție estetică și durabilă în materie de învelitori, și anume tabla fălțuită. Datorită proprietăților excelente prin care acest material se remarcă, și care îi conferă o rezistență îndelungată, tabla fălțuită se dovedește a fi o alegere ideală într-o mulțime de situații – fie că este vorba de lucrări ce necesită restaurare, fie că este vorba despre reconstruirea unei clădiri de la zero.

Poate te întrebi care sunt particularitățile care o definesc și de ce tot mai mulți specialiști recomandă astfel de materiale. Iată câteva argumente:

Garanție îndelungată

Atunci când alegi tipul de acoperiș, trebuie să ții cont de o serie de factori, inclusiv perioadele estimative ale garanțiilor:

  • Durata medie de exploatare – 50 de ani;

  • Garanție anticoroziune – de 30 ani;

  • Garanție pentru menținerea culorii – 15 ani.

Specificațiile tehnice

Analizând caracteristicile tablei fălțuite produse de RoofArt – grosimea oțelului, masa stratului de zinc, acoperirea – oricine se poate convinge de calitatea înaltă a acestui tip de tablă de acoperiș.

Acoperirea GreenCoat

Un alt atribut ce se dovedește a fi un indicator al excelenței constă în tehnologia patentată oferită de tabla de acoperiș, astfel încât se renunță la o parte semnificativă a materialului convențional concepută pe bază de produse fosile, în favoarea unei componente pe bază bio.

Datorită tehnologiei patentate din cadrul procesului de fabricare, rezultatul va fi unul inedit care poziționează tabla fălțuită de la RoofArt pe un segment superior față de alte produse de pe piață.

RoofArt produce tabla de acoperiș potrivită pentru orice tip de arhitectură

Recunoscută pe piața sistemelor de acoperiș din România de aproape 20 de ani, compania are un portofoliu extins de produse care se ridică la cele mai înalte standarde calitative.

Investind în permanență în dezvoltare și în utilaje profesionale de ultimă generație, RoofArt propune soluții durabile pentru acoperișuri – tablă fălțuită, țiglă metalică, sisteme pluviale sau accesorii de tinichigerie. Astfel, compania le oferă arhitecților oportunități noi de a-și pune în practică imaginația și creativitatea, acordând o grijă deosebită materialelor de învelitori care îi oferă acoperișului o funcționalitate ireproșabilă.

Calitatea produselor finale se datorează atât investițiilor permanente efectuate în utilajele profesionale, cât și datorită materiei prime folosite – oțel de calitate nordică, furnizat de concernul scandinav SSAB.